Breken en delen

breken-delen-feat

Heeft u het deze week ook zo druk met het afronden van de vastenperiode en de voorbereidingen op het paasfeest? Geen nood, want Marsha helpt je weer op weg met een aantal eenvoudige recepten voor die laatste vastendagen, maar ook voor een heerlijk, uitgebreid paasdiner.

Lees verder

Overvloedige maaltijden

overvloedig-feat

Toen we de film Noah zagen, kregen we op de redactie spontaan honger. Wie maakt er nu ook tijdens de vastenperiode een film met zoveel dieren erin? We hebben dus Marsha maar naar de V.S. gestuurd om de cast te interviewen over deze spraakmakende film en meteen wat smakelijke recepten bij hen los te peuteren.

Lees verder

Beste Geert

beste-geert-feat

Na haar vorige artikel werd Marsha bestookt met brieven, mails, voicemails en postduiven van een lezer. Tussen alle beledigingen en bedreigingen door bleek Geert een echt gevoelsmens, die van lekker eten houdt en de kookkunsten van zijn moeder en oma mist. Marsha staat hem liefdevol bij met goede raad en wederom een week aan vastenrecepten.

Lees verder

Flexivasten

flexivasten-feat

Tijdens Carnaval woedt bij Marsha thuis een kille strijd tussen Krabbegat en Tullepetaonestad. En aangezien de vastenperiode weer voor de deur staat, moet er ook nog nagedacht worden over wat er de komende tijd gegeten wordt. Marsha denkt graag vooruit en daar kunnen de lezers van Broodje Paap van profiteren. Lees verder en ontdek een weekvoorraad aan vastenrecepten.

Lees verder

Strooien

strooien-feat

Een telefoontje van de paus is voor Marsha aanleiding om zich af te vragen hoe ze het tot heilige kan schoppen. Na het proeven van dit recept, geïnspireerd door de grootste heilige van deze tijd, denken Manoury en Jaap dat ze al aardig op weg is.

Lees verder