Extremistische christenen

Daarnaast zijn ze de hele dag bezig met de balk in hun eigen oog, en hebben ze dus geen tijd voor kattenkwaad.
Daarnaast zijn ze de hele dag bezig met de balk in hun eigen oog, en hebben ze dus geen tijd voor kattenkwaad.
, , ,

Hedzer Kooistra

Hedzer is een a-typische typische nieuwe katholiek. Kind van een kind van een humanistenpaar en een kind van een overtuigd atheïstenpaar. Toen Hedzer vier was besloten zijn ouders om zich samen aan te sluiten bij de gereformeerde kerk in Suriname. Hij maakte geen grote mooie of dramatische bekering tot het katholieke geloof door, maar ontmoette een mooi katholiek meisje. De verdieping in zijn geloof maakte Hedzer door met het Renew programma. Dat is een geloofsverdiepingsprogramma uit de charismatische hoek. Dan had Hedzer natuurlijk al zijn Surinaamse charisma, maar hij werd er toch wel extra blij van. En dat zal de wereld weten ook. Facebook is niet meer wat het was sinds Hedzer dit instrument machtig werd.

Alle berichten van Hedzer


Eén reactie op “Extremistische christenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *