De Avonturen van Paus Frans

De Avonturen van Paus Frans # 18

Paus Frans ontmoet Mark Zuckerberg.
Waarschuwing: van de vreselijke humor in deze reeks avonturen kan je internetverbinding plotseling uitvallen.

Over Mark Zuckerberg

Tijdens zijn studie aan de Harvard-universiteit (waarmee hij stopte) richtte hij samen met Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz, Sean Parker en Chris Hughes in 2004 de sociaalnetwerksite Facebook op. Tegenwoordig is hij algemeen directeur (CEO) van dit populaire sociale netwerk op het internet.

Facebook-oprichter Mark Zuckerberg is maandag op audiëntie geweest bij de paus. Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan praatten met Franciscus over de manieren waarop communicatietechnologie gebruikt kan worden in de strijd tegen de armoede, liet een woordvoerder van de kerkvorst weten.

HLN 29 augustus 2016
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *