Maandagcitaat #47

Ronald Knox (17 februari 1888 - 24 augustus 1957) over moderne bezwaren tegen theologische beweringen.
Ronald Knox (17 februari 1888 – 24 augustus 1957) over moderne bezwaren tegen theologische beweringen.
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


2 reacties op “Maandagcitaat #47”

  • Mooi citaat, maar het lijkt me toch een beetje gedateerd. Slechts weinigen hangen tegenwoordig nog een (logisch-)positivistische waarheidsopvatting aan, alsof de werkelijkheid waarover zinnig iets te zeggen valt beperkt is tot de som van één en één of de prijs van eieren en tomaten (met uitzondering van Grobbo dat is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *