Maandagcitaat #27

Wijze woorden uit het boek Utopia van Thomas More (7 februari 1478 – 6 juli 1535).
Wijze woorden uit het boek Utopia van Thomas More (7 februari 1478 – 6 juli 1535).
,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Maandagcitaat #27”

  • Mooi, hier iets te mogen lezen van ‘onze’ patroonheilige. We hebben hem zopas, zaterdag, nog gevierd in Antwerpen, in het Thomas-More-Genootschap, waarvan ik al 30 jaar lid en propagandiste ben. Een zeer interessante figuur; een model ook van dapperheid en standvastigheid, samen natuurlijk met bisschop John Fisher, de enige bisschop die de moed had om tegen de koning in te gaan en trouw te blijven aan Rome !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *