Maandagcitaat #48

Paus Franciscus over de weg van haat en geweld.
Paus Franciscus over de weg van geweld haat.
, , , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Maandagcitaat #48”

  • Dit citaat werpt bij nader inzien ook een nieuw licht op de gedragingen van ‘de rabbi met de gesel’ en diens uitlatingen over mensen als ‘zwijnen, honden, wolven en addergebroed’. Heeft God zich hiervan gedistantieerd dan beantwoordt dat de vraag: “Mijn God, mijn God, waarom hebt Gij mij verlaten?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *