Patrick doet zijn best

De heilige Patricius, of Saint Patrick, legt de Drie-eenheid uit aan de Ieren. Althans, hij probeert het toch.
De heilige Patricius, of Saint Patrick, legt de Drie-eenheid uit aan de Ieren. Althans, hij probeert het toch.
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


4 reacties op “Patrick doet zijn best”

    • Jaap de Wit schreef:

      Lieve Karen, je hebt door deze onthulling per ongeluk verraden dat je niet katholiek bent geboren, maar dat je (zoals de meeste bekeerlingen) pas katholiek geworden bent na een stevig glas bier! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *