Maandagcitaat #13

Francis Bacon (22 januari 1561 – 9 april 1626) over atheïsme.
Francis Bacon (22 januari 1561 – 9 april 1626) over atheïsme.
, , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


4 reacties op “Maandagcitaat #13”

  • Steven schreef:

    Vooruit, toch maar verzenden. Bacon was het centrum van onfrisse aantijgingen. Het komt erop neer dat hij zijn boezemvriend en beschermheer de graaf van Essex er bij koninging Elisabeth aangelapt zou hebben. Essex werd onthoofd, Bacons zo begeerde carrière pijlde omhoog. Als er een papenbroodlustige is die weet of dat klopt, dan wel dat Mulisch (De ontdekking van de hemel) maar wat oude achterklap na zat te praten, dan verneem ik dat graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *