Maandagcitaat #12

De heilige Dominico Savio (2 april 1842 - 9 maart 1857) was een vrome jongeman.
De heilige Dominico Savio (2 april 1842 – 9 maart 1857) was een vrome jongeman.
,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Maandagcitaat #12”

  • Dominiek Savio, inderdaad een heilige jongen. Met zijn 15 jaar bij zijn sterven, was hij eigenlijk nog geen jongeman maar een puber, echter met de rijpheid van een volwassene. Is het geweten dat hij vanuit de hemel aan zijn vroegere leermeester, Don Bosco, mocht verschijnen om hem mee te delen dat hij in het Paradijs was opgenomen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *