Indoctrinatie

Deze atheïst geeft zijn kind tenminste een neutrale opvoeding.
Deze atheïst geeft zijn kind tenminste een neutrale opvoeding.
,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Indoctrinatie”

  • francoise schreef:

    inderdaad…die hoor ik vaak. En ook dat alle mensen die een religie cq geloof hebben eigenlijk psychisch niet in orde zijn, potentieel gevaarlijk extremisten zijn in schuldig zijn aan alle oorlogen die ooit gewèest zijn. De katholieken zijn het ergst…vooral met hun kinderen..hoe durf jij nog uberhaupt te zeggen dat jij katholiek bent!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *