Het gelijk van Eijk

De heilige Willibrord wordt vaak afgebeeld met een miniatuur van de dom van Utrecht. Voorzag hij al de krimpende kerk?
De heilige Willibrord wordt vaak afgebeeld met een miniatuur van de Dom van Utrecht. Voorzag hij al een krimpende kerk?
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


2 reacties op “Het gelijk van Eijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *