Posters voor de Remonstranten

Mijn God is far out man
Aangezien de NS de nieuwe reclameposters van de Remonstranten had geweigerd, zijn we zo vriendelijk geweest nieuwe posters voor ze te ontwerpen. Na de aanpassingen van Broodje Paap gaat de NS gelukkig wel akkoord.
.

Mijn God laat me zelf tanken
God is wat dat betreft erg ruimdenkend.
Mijn God houdt niet van steleotypen
Hier kan werkelijk niemand aanstoot aan nemen.
Mijn God heeft tien minuten vertraging
Deze konden ze bij de NS vooral waarderen.
,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


3 reacties op “Posters voor de Remonstranten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *