Hiphoppende katholieken

Vorig jaar werd de Webfish Award voor particulieren gewonnen door hiphoppende protestanten. Dit jaar is Broodje Paap onverslaanbaar doordat wij hiphoppende katholieken hebben ingezet als geheim wapen! Moehahaha!

Stemmen op ons kan hier!

Disclaimer: Geen van de afgebeelde personen in deze video heeft enige connectie met Broodje Paap. Wij hebben ze niet gevraagd deel te nemen aan deze video, maar aangezien men zegt dat zwijgen toestemming is, zal het wel oké zijn.

, , , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


2 reacties op “Hiphoppende katholieken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *