Dank u, meneer Dawkins

Volgens recent commentaar van Richard Dawkins is het immoreel om kinderen met downsyndroom op de wereld te zetten.
Volgens recent commentaar van Richard Dawkins is het immoreel om kinderen met downsyndroom op de wereld te zetten.

Dit is wat Richard Dawkins er op Twitter over te zeggen had:

, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *