Pasta met zalmroomsaus

Recept voor Vastenvoedsel voor echte katholieken

Ingrediënten (2 personen)

  • 250 gram gerookte zalmsnippers met MSC-keurmerk
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 beker crème fraîche of room culinair
  • 1 pakje kruidenkaas met kruiden
  • 250 gram pasta naar keuze

Bereidingswijze

Fruit de ui en de paprika in wat olie in een hapjespan. Wanneer het mengsel glazig is de tomaten erbij doen. Ondertussen de pasta koken. Daarna de zalmsnippers erbij doen. Als dit geheel even gebakken heeft, de crème fraîche en de kruidenkaas erbij doen en roeren tot alles goed gesmolten is. Eventueel op smaak brengen met wat zout, peper, oregano en basilicum. Pasta afgieten en klaar.


Eén reactie op “Pasta met zalmroomsaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *