De Avonturen van Paus Frans

De Avonturen van Paus Frans #13

Waarschuwing: deze reeks avonturen is niet geschikt voor mensen die blank zijn en mensen die niet blank zijn.
Waarschuwing: deze reeks avonturen is niet geschikt voor mensen die blank zijn, mensen die niet blank zijn, mensen die het racistisch vinden om dit onderscheid überhaupt te maken, en mensen die het niets kan schelen.
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “De Avonturen van Paus Frans #13”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *