Tijden veranderen

Die geldwisselaars lieten zich nog gemakkelijk uit de tempel verjagen door de “onredelijke geestelijkheid”, maar tegenwoordig is men “gelukkig” mondig genoeg om de rollen om te draaien.

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

3 Comments:

  1. Christus is het hoofd van de Kerk; wij zijn de ledematen en lange tenen.

  2. Heb je het over het hoofd met frons en bokkepruik, dan heb je het natuurlijk over de Gramstorige Drie-Eenheid.

Geef een reactie