Creepy

Het enige dat ik enger vind dan een clown, is een glimlachende christen met een gitaar.
Het enige dat ik enger vind dan een clown, is een glimlachende christen met een gitaar.
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


7 reacties op “Creepy”

 • Robert Frans schreef:

  In afbeeldingen van JG hebben ze vaak gewone kleren aan, niet deze gewaden.
  En hoewel het plaatje inderdaad heerlijk kitsch is (katholieken en tegenwoordig ook evangelischen hebben daar nog altijd een patent op), vind ik het idee wel mooi: dat je na je dood “gewekt wordt” in de hemel door Jezus, omringd door je geliefden, met de wetenschap dat alle ellende nu echt voorbij is voor jou.

 • Of daar een site voor is? Natuurlijk.
  Die ‘heilige’ prenten, waar de stroop van afdruipt, komen duidelijk uit de wereld van de (zogenaamde) ‘getuigen’ van de (zogenaamde) jehova!…

 • Ik heb zelf ook last van coulrofobie, maar je hebt gelijk, christenen met een gitaar scoren ook hoog op mijn DASS (Depressie-Angst-Stress-Schaal) Ik weet nog zeker wat ik enger vind….

  By the way, hoe kóm je aan die enge plaatjes? Is daar een site voor?

  • Jaap de Wit schreef:

   Ja, Google. Maar echt, als je snel last hebt van angstaanvallen, dan is het beter om die site te mijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *