Paus maakt indruk op Castro

Paus Franciscus heeft zo lopen opscheppen tijdens een recent bezoek van Raúl Castro, dat laatstgenoemde erover denkt om weer katholiek te worden.
Paus Franciscus heeft zo lopen opscheppen tijdens een recent bezoek van Raúl Castro, dat laatstgenoemde erover denkt om weer katholiek te worden.
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


2 reacties op “Paus maakt indruk op Castro”

    • Jaap de Wit schreef:

      Hoi Fa,

      Bedankt. Ik heb even gekeken, en je laatste twee commentaren zijn van 11 mei en 8 mei. Die staan gewoon onder de betreffende artikelen. Verder zie ik niets staan, ook niets dat per ongeluk door de spamfilter zou zijn tegengehouden. Als je toch nog ergens op gereageerd hebt en je kunt het niet vinden, laat het me gerust weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *