Vonhögen filmt voor Broodje Paap

Speciaal voor Broodje Paap: een nieuwe video van Roderick Vonhögen.

Afgelopen week ging priester Roderick Vonhögen viraal met een filmpje waarin hij de trailer van de nieuwe Star Wars bekijkt. Wij vroegen hem of hij speciaal voor ons ook zijn reactie op een andere film wilde vastleggen. Hierboven zie je het resultaat.

Roderick Vonhögen geniet duidelijk van het opnemen van video's.
Roderick Vonhögen geniet duidelijk van het opnemen van video’s.
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


4 reacties op “Vonhögen filmt voor Broodje Paap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *