Manoury verlaat Broodje Paap

Helaas heb ik wat minder leuk nieuws. Broodje Paap zal vanaf vandaag verder gaan zonder Manoury. Aangezien hij zijn creatieve talenten graag op een andere manier wil gaan vormgeven en daarbij zijn artikelen in een nieuwe vorm wil gieten, heeft hij besloten om zijn bestaande artikelen niet langer op Broodje Paap ter beschikking te stellen. Uiteraard vind ik het erg jammer, maar ik respecteer zijn beslissing en kan gelukkig terugkijken op een prettige samenwerking.

Ik wil Manoury bij deze dus bedanken voor zijn inzet, zijn humor, en de vrolijke nuance die hij steeds weer op Broodje Paap wist in te brengen. Ik ben erg benieuwd naar de vorm die zijn artikelen uiteindelijk zullen gaan krijgen. Ik hoop dat ik zijn werk in de toekomst nog eens tegen zal komen, en het wellicht via Broodje Paap bij jullie onder de aandacht kan brengen.

Broodje Paap zal uiteraard gewoon door blijven gaan met het publiceren van de nodige katholieke variëteit. Ik zal me de komende tijd verder oriënteren op de koers die Broodje Paap zal varen, maar ik zou daarbij graag ook nieuwe auteurs verwelkomen. Zou je graag willen bijdragen aan deze website met leuke, eigentijdse stukjes? Of je nu graag met humor schrijft of liever serieuze artikelen publiceert voor een breed katholiek publiek, ik hoor graag van je wat jij denkt bij te kunnen dragen aan Broodje Paap. Stuur dus gerust een mailtje naar info@broodjepaap.nl, en vertel me wat jouw idee is. Als je daarbij al een voorbeeld kan geven van je werk, dan zou dat natuurlijk geweldig zijn.

Word jij onze nieuwe blogger?
Word jij een van onze nieuwe auteurs?

Ik hoop op termijn een aantal nieuwe gezichten te kunnen begroeten. Ondertussen ga ik vrolijk verder met Broodje Paap en ben ik dankbaar voor wat Manoury voor deze website heeft betekend.

,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


3 reacties op “Manoury verlaat Broodje Paap”

 • Bij deze bedank ik Manoury eveneens voor zijn inzet, hoewel ik hem maar korte tijd gekend heb.
  Humoristische talenten zijn, vrees ik, toch niet zo dik gezaaid, maar als jullie iets zouden hebben aan wat teksten over de heilige Hildegard, ben ik daarvoor wel kandidaat. Echter jullie specifieke stijl zou ik nooit halen. En van internet-techniek heb ik helemaal geen kaas gegeten. Voor zover dat al nodig zou zijn.

  • Hoi Fa,

   Bedankt voor je reactie! Uiteraard mag je altijd een mailtje sturen als je iets hebt geschreven. Dan zal ik zeker serieus bekijken of het past binnen deze website.

   Hartelijke groet,
   Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *