Exclusivisme

Voor uitsluiting is geen plaats meer in het christendom …
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


0 reacties op “Exclusivisme”

  • A. Rach schreef:

    Inderdaad, Hij doet aan uitsluiting: niet menselijke vermogen en arrogantie kunnen die poort en die weg vinden. Daarom kwam de poort gewoon voor ons te staan en de weg gewoon voor ons te liggen… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *