Pingback: Flexivasten – Broodje Paap
Snelle curry-voor-na-een-lange-werkdag
Recept voor Flexivasten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, gehakt
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 blikje (400 gr) tomaatblokjes
- 1 blokje groentebouillon
- 285 gr bevroren gemengde groenten
- 340 ml water
- zout en peper naar smaak
- eetlepel suiker of honing
- yoghurt
- gehakte verse koriander ter garnering
Bereidingswijze
In een grote sauspan op een middelhoog vuur de olie verwarmen en uien en knoflook samen met een eetlepel currypasta (niet te veel!) even kort opbakken.
Tomaten, blokje groentebouillon, gemengde groenten, water, suiker, zout en peper toevoegen. 20-30 minuten laten koken totdat de groenten flink gaar zijn (niet knapperig). Voor het opdienen yoghurt doorroeren, eventueel garneren met verse koriander.
Eet met rijst of liever nog met naanbrood.