Pasta Carbonara

Recept voor Beste Geert

Ingrediënten

  • 150 gr Speckjes Gerookt
  • 2 el olijfolie
  • teentje knoflook
  • 300 gr pasta
  • 100 ml slagroom
  • 2 eieren
  • zwarte peper
  • 40 gr oude kaas, geraspt

pasta_bacon_and_eggs_005

Bereidingswijze

Bak de Speckjes Gerookt, met een hele teen knoflook, in de olie en zet ze van het vuur af.

Mix de slagroom met de eieren en de geraspte kaas in een bakje.

Kook ondertussen de pasta gaar (6 min.), giet het af en doe het terug in de pan. Doe de saus erbij en laat het nog 2 minuten warm worden, maar blijf wel goed roeren (anders krijg je roerei). Teentje knoflook eruit halen en Speckjes toevoegen. Serveren met wat extra geraspte kaas en een groene salade.


Eén reactie op “Pasta Carbonara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *