Leo’s pizza

Recept voor Overvloedige maaltijden

Ingrediënten

  • 1 pak pizzadeeg (koeling van de supermarkt)
  • potje tomatensaus
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
  • 1 zakje minibolletjes mozzarella (150 g), gehalveerd
  • 2 tl oregano of verse basilicum
  • Rode paprika, champignon, asperge, spinazie, courgette, artisjokharten, olijven – wat je maar wil
  • Geraspte kaas

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de groenten die je lekker vindt in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de groenten beetgaar. Laat uitlekken op keukenpapier. Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk het deeg met de tomatensaus. Beleg de pizza met de groenten. Verdeel de tomaten (met het snijvlak naar boven) en de mozzarella erover. Bestrooi met de oregano en/of basilicum en peper en zout naar smaak. Maak af met geraspte kaas. Bak de pizza in het midden van de oven in 20 min. goudbruin en gaar.

pizza-15


Eén reactie op “Leo’s pizza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *