Hachee

Recept voor Beste Geert

Ingrediënten

  • 2 x 160 gr Braadstuckjes Naturel
  • 800 gram ui
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 1 el bloem
  • 0,5 dl water
  • 2 blaadjes laurier
  • takje tijm
  • 1 plak ontbijtkoek, verkruimeld
  • 50 gram boter
  • Peper & Zout

Hachee-prep-7

Bereidingswijze

Bak de Braadstuckjes bruin in de helft van de boter. Haal van het vuur af en hou het apart.

Maak de ui schoon en snijd in halve ringen. Smelt de rest van de boter in een pan. Voeg dan de ui toe als de boter heet is. Bak tot het bruin begint te kleuren, dit kan wel even duren. Voeg de bloem toe en laat even meebakken. Voeg dan het water en de kruiden toe. Goed doorroeren en 20 min laten sudderen. Voeg dan de ontbijtkoek en braadstukjes toe en laat nog 10 min staan op laag vuur. Zorg er voor dat je blijft roeren! Op smaak brengen met veel vers gemalen peper en zout of vegetarisch juspoeder.

Lekker met een gekookt aardappeltje en rode kool salade.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *