Kerstballen

Maandagcitaat #80

Wat is Kerstmis? Het is tederheid voor het verleden, moed voor het heden, hoop voor de toekomst. Het is de vurige wens dat iedere beker mag overstromen met rijke en eeuwige zegeningen, en dat elk pad mag leiden tot vrede.
Agnes M. Pharo (1904 – 1985) over Kerstmis.

Citaat

Wat is Kerstmis? Het is tederheid voor het verleden, moed voor het heden, hoop voor de toekomst. Het is de vurige wens dat iedere beker mag overstromen met rijke en eeuwige zegeningen, en dat elk pad mag leiden tot vrede.

Agnes M. Pharo
, , , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *