Maandagcitaat #37

Phil Bosmans over mens worden.
Phil Bosmans (1 juli 1922 – 17 januari 2012) over mens worden.
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Maandagcitaat #37”

  • Karen den Ouden schreef:

    En wat en liefde mocht ik ook op 22 augustus van mijn medekoorleden ervaren in Brugge, ik voelde mij als een bloem in de verwarmende zon. Terwijl ik mij opnieuw verwonderde over de liefde die er kan zijn tussen man
    en vrouw.
    Met dank aan het kersverse bruidspaar de Wit.
    Karen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *