Maandagcitaat #23

Augustinus over de Heilige Geest.
Sint Augustinus over de Heilige Geest.
, , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


2 reacties op “Maandagcitaat #23”

    • Jaap de Wit schreef:

      Augustinus sprak hier over onze geest, die onze ledematen bestuurt. Wanneer de geest bijvoorbeeld wil dat wij lopen, dan stuurt deze onze benen aan. Zo ziet hij ook de werking van Heilige Geest op de Kerk, waarvan wij allen deel uitmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *