Even doorbijten

Op Witte Donderdag wordt er in de kerk meestal een voetwassing gedaan in navolging van Jezus. De paus geeft hierin graag het goede voorbeeld. Vorig jaar deed hij de voetwassing in een centrum voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking.
Op Witte Donderdag wordt er in de kerk meestal een voetwassing gedaan in navolging van Jezus. De paus geeft hierin graag het goede voorbeeld. Vorig jaar deed hij de voetwassing in een centrum voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking.
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Even doorbijten”

  • Nog een reactie op Grobbo:

    Beste onbekende, als een moraal zich ontwikkelt…
    doet hij dat wel met een t…

    Zelfs een moraal drinkt t(hee) als hij in de tegenwoordige tijd is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *