Seniorencursus

De cursus 'computeren voor senioren' had twee jaar geleden verstrekkende gevolgen.
De cursus ‘computeren voor senioren’ had twee jaar geleden verstrekkende gevolgen.
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Seniorencursus”

  • Ver-strekkende gevolgen, zeg dat wel. Maar het moet toch even geduurd hebben vooraleer de mogelijkheid tot Benedictus XVI doordrong, want je ziet een kardinaal duidelijk op zijn uurwerk kijken. Zo met een gebaar van: “Zou hij het nu nog niet door hebben?!”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *