Vlaamse misdienaars swingen de pan uit

Word Misdienaar!

Veel parochies kunnen erover meespreken dat het moeilijk is om jonge misdienaars aan te trekken. Maar daar heeft de West-Vlaamse priester Igor de Bliquy iets op gevonden! In een spetterende wervingsvideo tonen de misdienaartjes van Heuvelland swingend wat hun taken zoal zijn. Ze doen dit op het nummer ‘Barbra Streisand’ van Duck Sauce, waarbij de woorden ‘Barbra Streisand’ zijn vervangen door ‘Word misdienaar’. Het schitterende filmpje heeft naar verluid al vier nieuwe misdienaars opgeleverd.

Igor de Bliquy in zijn wervingsfilmpje.
Pastoor Igor de Bliquy in zijn wervingsfilmpje.
, ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


6 reacties op “Vlaamse misdienaars swingen de pan uit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *