Maandagcitaat #2

De Vlaamse politicus Leo Tindemans (16 april 1922 - 26 december 2014) wist de moderne maatschappij goed te doorgronden.
De Vlaamse politicus Leo Tindemans (16 april 1922 – 26 december 2014) wist de moderne maatschappij goed te doorgronden.
, , , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Eén reactie op “Maandagcitaat #2”

  • Een heel bijzonder man, ‘onze’ voormalige burgemeester van Edegem bij Antwerpen. Ttz, de burgemeester van mijn ouders’ gemeente. Iemand waarop ze altijd konden rekenen. Een van die mensen die er nu niet meer ‘gebakken’ worden.
    Ooit behaalde hij zowat een miljoen voorkeursstemmen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *