Door de kerk vliegen

Christina de Wonderbare
Christina de Wonderbare vloog tijdens haar begrafenis als een vogeltje haar kist uit. Ze stierf drie keer.
, , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


0 reacties op “Door de kerk vliegen”

    • Volgens de legende steeg Christina tijdens haar eigen begrafenismis op uit haar kist en begon te vliegen. Dat is ook te zien in het bovenstaande plaatje, waarin ze in de zoldering van de kerk is beland. Vandaar de tag ‘begrafenis’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *