Facebook-liefdadigheid

Mysterieuze Facebook status-updates moeten borstkanker onder de aandacht brengen … uhm, juist.

Naar aanleiding van een Facebook hoax plaatsen vrouwen status-updates zoals ‘stomme diarree’ of ‘Heb juist 1000€ gewonnen met krasbiljet’. Wie dit doet mag trots zijn dat ze iets goeds voor het bestrijden van borstkanker heeft gedaan. Juist ja, mensen die vechten tegen kanker vegen daar hun achterwerk mee af. Steun in plaats daarvan een organisatie als KWF en laat weten dat je dat doet.

, , ,

Jaap de Wit

Jaap is geboren in 1978 in het wonderschone Bergen op Zoom, en thans woonachtig in Gouda. Overdag is hij software engineer en ‘s avonds is hij Rooms-Katholiek. Hoewel hij kort na zijn geboorte al een tijdje katholiek is geweest, was hij jarenlang atheïst. Op een dag in 2010 liep hij per abuis tegen het het ware geloof aan en sindsdien zit hij weer stevig in de kerkbanken. Sinds 2012 is hij enthousiast lid van Koor Padua en sinds 2014 is hij ook acoliet in Gouda.

Alle berichten van Jaap


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *